Det bästa med hösten är nog ändå att det är lika med skördetid. För er som fortfarande har röda vinbär kvar eller för er som var smarta att frysa in några påsar, vill jag tipsa om att baka denna röda vinbärskaka som jag hittade inne hos Söta saker
Mitt bidrag blev en sötsyrlig vinbärskaka som jag hittat hos Alla goda ting. Med varsitt recept och medhavda ingredienser möttes vi i en av vännernas kök
Har sedan förra sommaren haft vinbär i frysen, som jag inte har vetat vad jag ska göra med, eftersom jag tycker att det lätt blir lite för surt med röda vinbär
Då har jag tänkt att jag ska baka scones och dricka after noon tea, bland annat med min vinbärssylt och hemgjord clotted cream, men innan dess ska jag baka vinbärskaka, som mina närmsta grannar ska få en smakbit av
Nu när vinbären börjar bli mogna eller kanske till och med är avplockade, i alla fall. vinbärskaka bakar jag varje år när de röda vinbären är mogna hemma i
Intas i skuggan av ett träd en varm sommardag, tillsammans med klick lättvispad grädde. Busken är trist och bladen gulnar, men den levererar ändå en del vinbär, och eftersom jag är dålig på att sylta och safta, fick det bli en vinbärskaka till fikat häromdan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.