Efter läxläsning blev det sen kvällsmat. Gräddig grönpepparsås, klyftpotatis gjorda i stekpanna samt två fina 175 g mittbitar av oxfilén (Coeur de filet)
Hacka löken. Stek lök och nötfärs i olivolja tillsammans tills de fått fin färg, ca 10 minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soya, chilipeppar, spiskummin, koriander, curry, pressad vitlök, vatten och salt
Hacka löken. Stek lök och nötfärs i olivolja tillsammans tills de fått fin färg, ca 10 minuter. Tillsätt tomatpuré, chilisås, soya, chilipeppar, spiskummin, koriander, curry, pressad vitlök, vatten och salt
. Här kommer receptet på den smarriga lammsteken som vi åt i fredags. Lammstek fylld med vitlök och rosmarin, kryddad med timjan, peppar och citronsaft
Peruansk nationalrätt gjort på svensk aborre med asiatiska smaker, snacka om crossover. Jag har gjort många varianter på den här rätten och den här blev nog en av de godaste