Ugnsbakad torsk med grönpepparsås!
Matmekka
Matmekka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 600 g torskfilé
  • 1 msk smör
  • 3 dl lättcréme fraich
  • 1 dl vitt vin
  • 1 tärning fiskbuljong
  • 1,5 msk grönpeppar
  • 1 kvist körsbärstomater
  • Smörj in en ugnsform med smöret, skär torsken i bitar och lägg i formen, lägg ihop de tunna bitarna så att fisken blir jämntjock .
  • Krossa grönpepparkornen grovt och blanda ihop med créme fraich och vin, smula ner fiskbuljongen och häll blandningen över fisken. Lägg en kvist med tomater på toppen och gratinera i ugn 175 grader 20 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.