Sejrygg med spenat och citrongräs/chilisås.
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugnstemperatur 200 grader
  • 4 st sejryggfilé eller annan vit fisk
  • citron, pressad
  • salt och peppar
  • 1 st tomat, skivad
  •  
  • Spenatbotten
  • 250 gr spenat, går bra med fryst
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 st vitlöksklyfta, finhackad
  • riven muskotnöt
  • salt och peppar
  • 1 msk smör
  •  
  • Vit sås
  • 3 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 ½ dl mjölk
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 3 msk turkisk yoghurt eller créme fraiche
  • 2 tsk Lantbuljong med citrongräs & chili (Renée Voltaire)
  • Citron. pressad
  • ev. ½ dl gräslök, finhackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.