Min Favoriter

Min Favoriter

  • 11 Recept
Helstekt kyckling med pumpa

Helstekt kyckling med pumpa

Gnugga in honungsblandningen i kycklingen och låt stå och dra i 10 min. Grädda kycklingen i nedre delen av ugnen i 2 timmar, kontrollera att kyckling ha ruppnått minst 70 grader innertemperatur och att köttsaften är klar
Smörgåstårta med leverpastej

Smörgåstårta med leverpastej

Lägg ut landgångsbröd. Bre på leverpastej. Ha sen på bostongurka. Landgångsbröd. Mjukost. Leverpastej. bostongurka
Små rackarns goda tilltugg!

Små rackarns goda tilltugg!

-) Den här årstiden är verkligen inte min grej. Stek baconet i mindre bitar. 1 paket bacon, mindre bitar. Låt den vila i kylen i minst 30 minuter. 1 paket bacon, mindre bitar
Biff Rydberg

Biff Rydberg

En riktig klassiker som går hem i alla åldersgrupper, jag tycker att senapsåsen är riktigt viktig och det är först när den blandas med resten som den kommer till sin rätt, så bli inte förskräckt när du provsmakar, den är inte god för sig själv

FINA FISKEN

Dela två påsar delikatesspotatis en gång och behåll de mindre hela. Häll ca 3 dl matgrädde/grädde/kokosmjölk, en burk creme fraiche, färsk persilja, en eko-grönsaksbuljong, vitpeppar, pressad citron i en kastrull, koka upp och låt puttra i ca 3 min. Grädda i ugnen i absolut max 15 min, gärna mindre, på 220 grader. ca 3 min Ha
Sotare med dillsmör

Sotare med dillsmör

Rensa strömmingen, men låt ryggbenet sitta kvar. Lägg i några strömmingar och grilla dem över god glöd 2-3 minuter på var sida eller tills de fått fin mörkbrun färg. 1 kg hel strömming

Långpannepaj med kyckling

Låt vila kallt i 30 minuter. Förgrädda i 10 minuter. Grädda i 30 minuter. 1.  Pajdeg. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa
LCHF Lunch Lax och Stuvad Spenat

LCHF Lunch Lax och Stuvad Spenat

Kanske i minsta laget så här i efterhand, men jag tror att det är vanligt att äta för mycket och det är ju inte heller bra
Beer can chicken

Beer can chicken

Recept på min rub hittar du här. Ta bort ölburken och skär upp kycklingen i mindre bitar innan servering
Lax, Sparris och Citronsås - himlagott och LCHF!

Lax, Sparris och Citronsås - himlagott och LCHF!

Lägg laxbiten i en stekpanna med lite smör, en skvätt olja och S&P och stek efter konstens reglerKoka sparrisen i ca 2 minuter, på med lite kallt vatten och låt vila 2 minuter till så att den är al dentePassa ihop tiderna för de olika momenten men det är inte så noga med såsen för den kan putta plus och minus någon minut. ca 2 minuter. 2 minuter till