Gnugga in honungsblandningen i kycklingen och låt stå och dra i 10 min. Grädda kycklingen i nedre delen av ugnen i 2 timmar, kontrollera att kyckling ha ruppnått minst 70 grader innertemperatur och att köttsaften är klar
-) Den här årstiden är verkligen inte min grej. Stek baconet i mindre bitar. 1 paket bacon, mindre bitar. Låt den vila i kylen i minst 30 minuter. 1 paket bacon, mindre bitar
En riktig klassiker som går hem i alla åldersgrupper, jag tycker att senapsåsen är riktigt viktig och det är först när den blandas med resten som den kommer till sin rätt, så bli inte förskräckt när du provsmakar, den är inte god för sig själv
Dela två påsar delikatesspotatis en gång och behåll de mindre hela. Häll ca 3 dl matgrädde/grädde/kokosmjölk, en burk creme fraiche, färsk persilja, en eko-grönsaksbuljong, vitpeppar, pressad citron i en kastrull, koka upp och låt puttra i ca 3 min. Grädda i ugnen i absolut max 15 min, gärna mindre, på 220 grader. ca 3 min Ha
Rensa strömmingen, men låt ryggbenet sitta kvar. Lägg i några strömmingar och grilla dem över god glöd 2-3 minuter på var sida eller tills de fått fin mörkbrun färg. 1 kg hel strömming
Lägg laxbiten i en stekpanna med lite smör, en skvätt olja och S&P och stek efter konstens reglerKoka sparrisen i ca 2 minuter, på med lite kallt vatten och låt vila 2 minuter till så att den är al dentePassa ihop tiderna för de olika momenten men det är inte så noga med såsen för den kan putta plus och minus någon minut. ca 2 minuter. 2 minuter till