Stekt renytterfilé med havtornssås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g renytterfilé, alt rådjurs- eller hjortytterfilé.
  • salt, svartpeppar
  • timjan
  • 3 msk smör
  • 1 schalottenlök
  • 2 msk smör
  • 150 g havtorns- och apelsinsylt ekologisk, Björnekulla
  • 3 msk kycklingfond, konc.
  • 1 1/2 tsk arrowrot
  • 1 1/2 dl vatten
  • 50 g smör
  • 1 msk honung
  • salt, peppar
  • 1/2 dl havtorn, tinade
  • färsk timjan
  • kokt broccoli och potatis- och palsternackspuré (se recept)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.