Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Fler mjukakakor hittar du HÄR >>. Idag blev det en lite annorlunda variant med färskost i glasyren och jag bakade den utan kaffe som man annars brukar ha i just denna mjuka kaka Här hittar ni kärleksmums ( mockarutor ) med kaffe i glasyren >>
Dessa regnbågscupcakes gjorde jag till Leahs kalas i lördags. Allt med regnbågsfärger går alltid hem hos barn, och det kan man verkligen förstå – för vem blir inte glad av en massa färger
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Rör om och låt koka på svag värme tills rabarberbitarna är mjuka och kompotten krämig. Tillbaka igen. Eftersom det inte blev någon bak uppdatering förra helgen lägger jag nu upp förra veckans góbullar med smak av rabarber, kanel och vanilj
) Jag tycker dessa chokladiga kakor med de friska hallonen är jättegoda att äta som dom är men det blir även en fin efterrätt tillsammans med en klick grädde
Åååh nutella. Denna syndiga kräm sänd från himlen. Vem gillar inte nutella liksom. Jag älskar det iallafall, så blev helt till mig när jag hittade detta receptet på en app jag hade laddat ner
Det här måste vara det enklaste recept på cupcakes jag prövat, och också ett av de godare. Receptet är egentligen ett recept på tårtbotten (Marble cake ur Peggy Porschens bok Cake chic) men som så ofta med tårtbottenrecept funkar det bra till cupcakes också
För ett tag sen fyllde en av mina vänner Linn år. Eftersom jag vet att hon gillar kakmonsret och jag ville göra någonting extra för henne så blev resultaten kakmonster cupcakes
Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål