Det börjar bli dags att skörda årets grönsaker, det växer så det knakar. Av en grannfru fick jag två stora squash och då passade jag på att göra en gratäng med lite hetta i
När vi var och hälsade på släkten i Kalifornien bjöd svägerskan Lisa på lemonbars som hon bakat. Vi brukar testa olika lemonbars när vi är i USA, de är specialister på dessa goda bakverk
En passande hösträtt, i originalreceptet ska det vara champinjoner i men eftersom vi hade flera påsar med kantareller i frysen efter höstens svampplock blev det kantareller istället
Vad gör man en lördagkväll när man känner sig lite risig, och sliten efter en intensiv vecka. Jo. man kommer på att det är väldigt roligt att baka och att det var längesen nånting bakades i vårt fina kök
Det här receptet på kålpudding provade jag första gången förra året och gillade det. Det var Pernilla Elmqvist från Sveriges Mästerkock som lanserade det
Men jag tycker mina kanelbullar är godare och porösare. På Kanelbullens dag passar det ju bra att testa ett nytt recept och den här gången blev det Roy Fares kanelbullar
Mamman i den här bloggen har svårt att hålla sig från skogen i dessa tider. I år finns det ju gott om gula kantareller och då passar jag på att fylla på lagret
En av fördelarna med att spendera några dagar hemma hos mamma och pappa är att om man får inspiration att baka finns råvarorna ute i trädgården i skogen