Skär köttet i tärningar, 3x3 cm. Skala och klyfta löken. Koka upp vatten, öl, fond och lök i en gryta. Låt grytan koka och lägg ner köttet lite i taget så att buljongen kokar hela tiden
Jaha nu hamna bilden på sniskan ändå. Men ni kan nog tyda vad den föreställer. Pike du har rätt. Vi måste skärpa oss, det började ju såbra och nu i den tuffaste perioden får man inte släppa taget
1. Smörj en bakplåt och sätt ugnen på 190 grader. 2. Smält margarinet och låt svalna. Blanda mjöl, socker, bikarbonat, bakpulver, salt och margarin i en stor skål
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 324 10 cl whiskey (irländsk). Så här gör du 10 minuter Värm glaset med hett vatten (kaffe kyls annars snabbt om glaset är kallt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.