Servera med vaniljglass. Tryck ner en dumlekola i varje muffins. Du behöver16 muffins2 ägg3 dl socker1 1/2 dl vetemjöl2 tsk vaniljsocker4 msk kakao1 krm salt100 g smält smör16 dumlekolorTill serveringVaniljglassGör såhärSätt ugnen på 225 grader
Jag fick en burk med chokladlinser av min kollega Lotta. De måste ätas med sked, åtminstone när de fortfarande är varma, för marshmallowsen smälter och blir som seg kola som samlar sig på botten
Igår kväll bakade vi dessa supergoda chokladmuffins. Brorsdottern som verkar ha ett lika stort intresse för bakning som sin faster dekorerade sedan med frosting, hallon, vit choklad och lite strössel
Dumlekolan delar du enklast med sax. -) Med en klick grädde blir den till rena efterrätten. den ska vara mjuk i mitten och dumlekolan så där seg att den
Alltid gott med söta överraskningar inuti. Ibland varierar jag de här muffinsen genom att stoppa ner en ploppchokladbit, after eight eller dumlekola i mitten av varje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.