kan frysas i (plast-) glas. ▪ Blanda bärenmed sockret och ställ kallt. ▪ Rör ner lite av grädden i chokladen och blanda därefter chokladröran med resten av vispgrädden
Grundrecept muffins - men medblåbär. För att inte blåbären ska sjunka ner så mycket i varje muffins kan man rulla dem i lite potatismjöl innan man stoppar ner dem
Servera med vaniljsås eller gräddglass. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
PinterestTwitterFacebookGoogleE-postGillaGilla Laddar. Spritsa eller klicka toppingen på muffinsen. Mixa hallonen fint med stavmixer eller i matberedare
Finfina muffins, bakade med mitt favoritmuffinsrecept - så självklart blev de sköna, skämt åsido. Blåbärens vackra formation syns även efter gräddningen - väldigt vackert
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Receptet är dessutom busenkelt att göra, så perfekt att baka tillsammans med barn eller svänga ihop under tidspress
Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Förbered muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform. Tyvärr är muffinsarna jag fick med mig slut, så jag får sukta mig själv med att skriva det här inlägget
Tillsätt sedan mjölet blandat med bakpulver och salt. Rör sedan, för hand, ner bären försiktigt. Fyll 2/3 av formarna (amerikanska muffinsformar i vanlig storlek) och grädda sedan i mitten av ugnen i ca 20 minuter. 6-8 dl färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.