Granolabars är både enkla att göra, enkla att ta med och inte minst - enkla att äta. Genom att smaksätta dina bars med pepparkakskrydda och ingefära får du en julig touch på dessa nyttiga snacks
GranolaBars. Ska visa lite mer bilder från helgen sedan men sticker emellan med ett recept på mandel och jordnötsbars som jag testbakade i veckan som gick
Choklad (sockerfri/mörk choklad). Smakade som godiset Bounty, med lite crunch från granolan från Eat Natural samt lite sötma från chokladen jag valde att använda
Chokladdoppade granolabars. Egentillverkade energibars inlindade i smörpapper är lätta att ta med sig och fyller på energinivån när det som bäst behövs
Tre olika typer av flingor-,granola- och müslibars. I detta inlägg ska vi kika närmare på tre otroligt goda bars som är baserade på granola, müsli eller flingor, som är enkla att göra, och som mest innehåller fem ingredienser
Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Det syns på de kvällsmurriga bilderna att det börjar bli vinter. Och - vet ni. Jag har, efter mycket frustration, kommit fram till att det är helt i sin ordning
Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda
Raw bars. Här är ett recept på bars som jag och Ebbot gjorde medan Fred sov middag. Gör fyra högar, knåda ihop smeten lite med händerna och forma till fyra bars
Med tanke på alla recept på granola och müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.