Servera med en klick crème fraiche och ett gott vitlöksbröd. 500 g räkor med skal 1 fänkål, finhacka 3 vitlöksklyftor, krossade 1 msk smör att steka i 0. 500 g räkor med skal. 1 fänkål
Fisksoppa. Smaken är torr med inslag av tropisk frukt, vanilj och fat. Väldigt lik mina andra fisksoppor men den här gången hade jag mer vin än vad jag brukar ha, jag hade mycket fänkål, mycket purjolök och lite mindre av gul lök
Smaka ev av med salt. Finstrimla fänkålen. Servera med bröd. Fräs lök och fänkål i smör i en stor gryta. 1½ fänkål. 1½ tsk stötta hela fänkålsfrön. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g laxfilé 200 g torskfilé 1 liten purjolök ½ fänkål 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 pkt saffran, 0,5 g ½ tsk stötta hela fänkålsfrön 1 burk krossade tomater, ca 400 g 2½ dl Arla Köket® vispgrädde 5 dl vatten 1½ msk fiskfond ev ½ tsk saltSkär fisken i bitar. 1Tillsätt saffran och fänkålsfrön och låt fräsa med 1-2 min
Skala och hacka morot och fänkålen. Förra helgen var jag på en mysig tjejfest och blev jag bjuden på en sådan goood fisksoppa så när jag kom hem senare på kvällen sa jag till Magnus att nästa helg då ska jag bjuda dig på denna supergoda soppa
Som föräldraledig är jag mer medveten om när solen går ner än tidigare. Det här soppan fick lite uppiggning med gurkmeja, eftersom den annars är lite blek och inte ser så himla kul ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.