Rödbetssoppa och piroger
Par i matlagning
Par i matlagning
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 rejäla portioner
  • 6 personer Vi
  • 4 portioner
  • 2 st gul lök
  • 8 stora rödbetor
  • 1/8 rotselleri
  • 2 liter vatten + grönsaksbuljong
  • 8 st lagerblad
  • 30-40 minuter
  • 20 minuter
  • Rundlar ligger till höger om plåten, en rundel med fyllning på
  • och de andra redan ihopvikta.Tryck med gaffel på kanten av pirogen för att den ska hålla ihop.
  • 16 st
  • 1 sats Pizzadeg:
  • 25 g jäst (torrjäst eller vanlig)
  • 1,5 dl ljummet vatten,
  • 2 dl olivolja,
  • ½ tsk salt,
  • 4,5 dl mjöl (hälften vetemjöl, hälften grahams/dinkelmjöl)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.