Helstekt ryggbiff med parmesanbakad rotselleri, gräddkoktsavoykål och rödvinsås. Servera köttet med rotsellerin, savoykål, rödvinsås och kokta sockerärtor
Koka upp och smaka av med ev. Den gräddkoktaSavoykålen är klar att servera. 0,5 huvud Savoykål, ca 500-600 gram. 10,5 tsk sockerDela Savoykålshuvudet i två delar. Låt Savoykålen puttre på låg värme i 10 minuter under lock
Salta och peppara laxfilerna på båda sidor. Lägg pankoströbröd på en tallrik, panera ena sidan på laxen i ströbrödet, tryck till så att det fastnar och stek den panerade sida på medelvärde i olja
Salta och peppara laxfilerna på båda sidor. Lägg pankoströbröd på en tallrik, panera ena sidan på laxen i ströbrödet, tryck till så att det fastnar och stek den panerade sida på medelvärde i olja
Blanda gurka, tomat, rödlök, avocado, apelsin, sockerärtor och sallad med den kokta matveten. 2 laxfileér a 150 gram. 50 gram fetaost 10%. Mosa fetaost & blanda med fraiche & honung och bre på laxfileerna, grilla i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Fetaostbakad laxfilé med matvete sallad 14 propoints 2 portioner. 2 laxfileér a 150 gram 50 gram fetaost 10%
Hann inte riktigt med och inte hade det varit så kul heller gissar jag efter helgens frosseri. Nästa måndag blir det inte heller av då jag åker till Paris med jobbet på lördag till måndag
Servera gärna medsavoykål som fått puttra i lite grädde. Det är enkelt och gott att toppa laxen med färskost av någon typ och idag testade jag ett recept från arla
Rulla ihop och fäst kanterna med tandpetare. Servera den skivade fläskfilén på en bädd av savoykål. Finhacka scharlottenlök och fräs den tillsammans med kålen i smöret en stund
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Krydda laxfiléerna med örtsalt och peppar. Toppa med färsk timjan. Servera med couscous och sallad. 10 Februari 2017 /. En mycket god fiskrätt med många smaker♥Du behöver4 portioner4 laxfiléerÖrtsaltPeppar1 burk philadelphia vitlök och örter1 kruka färsk timjan. In med laxfiléerna i ugnen i 20 minuter
Blanda ihop grädde / creme fraiche/ dill / chilisås / rom / finhackad rödlök, krydda efter smak med salt och rosépeppar, låt gärna stå och dra till sig en bra stund
Stekt panerad fisk. En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Stekt panerad fisk. Det är ju så gott med den saftiga fisken i det frasiga spröda höljet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.