850 g färsk kyckling, strimlad lårfilé, ca 969 kcal0,5 tsk malen spiskummin, malen svartpeppar1 msk sambal oelek2 msk jordnötssmör utan salt, socker, 50 g ca 300 kcal2-3 finhackade vitlöksklyftor200 gram röd paprika i små bitar, strimlor, ca 54 kcal0,5 tsk soja0,5 dl vatten1 tsk rapsolja att steka i= ca 1360 kcal, delat på 4 portioner= 340 kcal per portionGör så här. Stek kycklingen i en tesked olja och krydda med 0,5 tsk malen spiskummin, malen svartpeppar, tills kycklingen fått färg, då tillsätter du resten av ingredienserna och steker runt. 850 g färsk kyckling, strimlad lårfilé, ca 969 kcal
Visste inte riktigt vad jag skulle göra men linserna ochkyckling hoppade upp och slog mig och när jag började så tittade kurryn fram, så jag kunde inte motstå frestelsen att leka ihop en kurry gryta som både är varm, god och otroligt näringsrik
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Rotsaker tillsammans medkycklingen, servera med vitkålssallad och du har en middag helt i säsong. Lägg kycklingen i en ugnsform tillsammans med rotsakerna i grova bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.