Låt svalna, och lägg därefter kakorna i frysen med undersidan upp. Då kakorna är fullkomligt kalla tar du dem ur frysen, och brer ett halvtunnt lager av chokladen på en kaka, och lägger därefter samman kakan med en annan kaka, tryck något
Min lilla påskledighet blev visst till en lång bloggledighet. Har farit och flängt en hel del sen sist (Malmö, Linköping, Göteborg och så Malmö igen) så har varken haft tid eller ork till några husbestyr
Ljuvlig doft sprider sig i huset. Jag har precis bakat en Kokostosca, mina grannar Kristina ggr 2 kommer på fika och då måste vi ha något gott till kaffet
Egentligen skulle jag experimentera fram kokossmör som jag var nyfiken på. Det gjorde jag också, men fortsatte och resultatet blev denna delikata Kokoschokladkaka med bär
Hemma gjorda Toffifee. Mums. Till 30 st1 dl socker1 dl grädde1 dl sirap1 tsk vaniljsockerca 30 hasselnötter100 g nougat50 g mörk chokladKoka upp grädde, socker och sirap och sjud tills termometern visar ca 120° eller gör kulprovet
Det här är ett recept som jag fått från en kompis som i sin tur fått det från en annan kompis. Ett recept som helt enkelt vandrat runt i bekantskapskretsen
Jag kan verkligen rekommendera er att testa dessa goda havrekakorna, så goda och lagom mjuka. Lägg dom så glest så att det finns plats för kakorna att rinna ut under gräddningen