Först ut blir dessa spröda småkakor med smak av choklad. Det kliar i fingrarna efter att sätta igång och baka igen och jag har massor med idéer som jag samlat på mig
Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar. Vänd ner all hackad choklad. Lägg dessertskedsstora klickar av smeten på en plåt med bakplåtspapper
Börja med att hacka den vitachokladen så att den är klar. Med allergivänlig mjölmix blev smeten ganska kladdig så jag valde att göra rutor i långpanna – det blev bra
Vitchoklad ganache är något som jag skulle kunna äta som soppa med sked. Det är så sjukt gott och tillsammans med denna luftiga chokladkaka så är man i sjunde himlen
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.