Tidigare har jag bjudit honom på en hel radda mellanösterninspirerande läckerheter mendenna gång ville jag göra en klassisk, men ändå vegansk, nyårsmeny
Svenska jordgubbar. En tårta med doft och smak av svensk Midsommar. Saftiga jordgubbsbottnar fyllda med jordgubbsfrosting och dekorerad med vispgrädde och färska svenska jordgubbar
Fortfarande inte vidare sugen på vare sig gryn eller någonting liknande och eftersom solen lyser och det är riktigt härligt sensommarväder ute ville magen och munnen ha någonting svalt
salt & svartpeppar. Även här märks det att både jag och syrran är glada i ost. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
I senaste numret av "Lantliv mat&vin" hittade fru M ett drinkrecept med rabarbersirap som lät väldigt gott, vi har gjort rabarbermojito några gånger tidigare och den gillar vi ju, så självklart ville vi prova en rabarberspritzer
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Dock hade vi en Elsa som skulle cykla på sin trehjuling mest hela tiden, så vi fick äta i omgångar. Eller cykla är lite fel ordval, det fick fungera mer som en sparkcykel
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag mig lite på fryst Krögarpytt som vi alltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.