Skjær/stikk ut sirkler og dryss med litt ekstra sukker. 250 g smør140 g sukker360 g hvetemelRørsmør og sukker hvitt og porøst. Sikt inn melet og kjevle forsiktig til en 1 cm tykk leiv. Legg på stekebrett og sett kaldt 20 minutter. Stek ved 190 grader i 15-20 minutter, avkjøl på rist. 250 g smør. 360 g hvetemel. 15-20 min
För Stella som inte brukar gilla kakor blev det en favorit. Receptet kommer ursprungligen från Martha Stewart, men det här svenska receptet hittade jag på bloggen Quintessentials
Jeg elsker shortbread, fantastiske søte småkakermed god smørsmak. Tilsetningen av et lag karamell og herlig sjokolade på toppen løfter shortbread opp i en høyere enhet
Jag gjorde kakornamed hjälpt av de fina kakformarna jag fått av Formina. För något år sedan kom jag i kontakt med den skotska kakan shortbread och efter att ha njutit av den tillsammansmed en kopp gott te har kakan blivit en favorit här hemma
Både jag och Matt har verkligen älskat caramel chocolate shortbread, en kaka från England. MinkompisEmma har inte alls fattat varför vi har tyckt så mycketomdem
Här kommer en kaka som är ungefär som en hemmagjord Twix. Jag fick i förra veckan massa olika sorters choklad från Genève och använde därför en av de som innehöll mandel/fikon-chokladsom topping