Stekt ankbröst shitake tryffelsås svartkål och potatiskaka
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Stekt ankbröst med shitake, tryffelsås, svartkål och potatiskaka – recept 4 personer 2 ankbröst (á ca 400 g)
  • 8 mindre morötter
  • 4-5 stjälkar svartkål
  • 8-12 tunna salladslökar
  • Tryffelsås -recept 4 personer 4 schalottenlökar 1 tomat 1 morot 1,5 msk vetemjöl
  • 2,5 dl rött vin
  • 2,5 dl vatten
  • 2-3 msk koncentrerad kalvfond
  • 1,5 msk soja
  • 25 g smör
  • 1 tsk svart tryffelolja
  • Små potatiskakor – recept 4 personer 10 delikatesspotatisar (röda cherie)
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 vitlöksklyftor 1 dl riven västerbotteonost
  • 25 g smör
  • salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.