Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Citrontimjan är detendajag för tillfället har imitt kryddland, men har niintedetså går det bra medvanligtimjan, detrivnacitronskalet ger ändå en fräschör tillrätten
Tillen god kycklingfiléså brukar jag ofta servera enkrispig och smakrik coleslaw, såävenidag. Den kalla, krispiga, syrliga och krämigacoleslawen bryter av perfekt mot den varma smakrigakycklingen toppad medden feta osten och baconet
Tillskillnad från sallad ska denockså helst stå en stund meddressingeninnan man äter den. Som dip eller tillbehörtillsammansmed ost och grädde är detvansinnigt gott
Man kan undra varför jagsitter och bloggar enlördagkväll, det kan man. Receptet har jaghittat hos Ann-Louise på LillaMatdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju såhimla bra på det här medenkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här medäggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Det korrekta namnet för ensådan rätt är terrine och som sådan borde denalltid betecknas, menvardagligt språkbruk har också häftat benämningen pâté på dessa rätter, som för övrigtalltid serveras kalla i motsats till de äkta pastejerna som kan serveras antingen kalla eller varma
Därför tänkte jag att jagtillägnardettainlägg då majoritet av er ställt samma frågor och vill veta hur en hel dag ser ut för mig och hur jag lägger upp kostenså här kommer envanligdagimittliv under dieten
Att frukt också är nyttigt och dämpar, i alla fall för mig, sötbehovet gör ju intesaken sämre. Har sonenkompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att detfinns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sinegenfruktsallad/fruktportionmed de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
spöregn och riktigt kallt, gå här hemma och frysa när jagvill ha strålande solsken och ligga på beachenmed någon sommarpratare iöronen och småslumra under solhatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.