vaniljglass. En snöig kväll i december var vi några vänner som träffades och åt trerätters middag. Varva glassen med krossade pepparkakor och fyll i glas, toppa med den varma såsen
vanilj- och jordgubbsglass (gärna Carte d´Or Strawberry & Meringues) gurkörtsblommor (valfritt). Lägg en kula glass ovanpå och avsluta med att hälla soppan runtom
Servera glassen med lite nötkross på toppen och de ugnsbakade fikonen. Blanda ihop mandel, honung och kanel i en bunke och bred ut ett tunt lager på ett bakplåtspapper
Varva krusbär och GB GräddglassKlassiskVanilji ett högt glas. Häll av cidern. Noppa krusbären, häll på cider och honung, låt stå ca 1 timme. 0 out of 5 based on 1 rating
Varva GB Gräddglass Trädgårdsbär med bär, toppa med de smulade kakorna. Häll sockret på de svarta vinbären och rör tills sockret har smält (sockret smälter ini bären när man rör)