Testade den här fräscha varianten på glass med frisk citronsmak och en touch av kola. ½ citron (lite skal och lite saft från den, smaka av helt enkelt hur mycket som känns ok)
Tag kastrullen från plattan och rör i socker och havregryn. Lägg glassen lite jämt fördelat på havrebotten (Inte riktigt ända ut till kanten) och däröver sedan jordgubbsskivorna
Blanda socker, havregryn och vetemjöl i en skål. Lägg de halvtinade bären på havrebottnen. Platta ut smeten i en avlång pajform med löstagbar kant, ca 10x30 cm. 2 1/2 dl havregryn
I går fyllde min sida hela 2år,Hippi Hurra. Tyvärr var jag sjuk. Så i dag har jag nya krafter och firar det med nygräddade våfflor och inte vilka som helst utan belgiska som är enligt mig de allra godaste, lite lyxigare dessutom
jag har köpt mitt frappekaffe hos greken i saluhallen i Göteborg (som för tillfället håller till i "paviljongen" utanför när de restaurerar saluhallen) om någon har tips om var annars det finns att köpa så skriv det gärna i en kommentar
Nu har jag gjort en variant av Frappe som har blivit en favorit i sommar. När vi för två år sedan var på Samos i Grekland drack jag för första gången Frappe
En av mina favoritdrycker, mocka frappuccino, iskall med smak av kaffe och choklad. One of my favorite beverages, mocha frappuccino, ice cold with flavors of coffee and chocolate
Smaksätt kaffet med farinsocker. Rör i likören och häll det i ett högt glas. Lägg i en kula god glass och garnera med vispad grädde och hackad choklad på toppen