För ett tag sedan så va jag ute och snurrade runt på lite bloggar och letade liten inspiration, hamnade hos Helena ljunggren och hennes fantastiska blogg
I samarbete med Sjuan. Mitt bästa glassrecept. Jag vet, det är stora ord. Men jordnöt och choklad är verkligen en storfavorit och det här receptet blev över alla mina förväntningar
Idag hade jag tänkt använda glassmaskinen. Packade upp den och läst på anvisningarna. Lite sent kanskeDå ser jag att den skall ställas in i frysen minst 8 timmar innan användandetSå det blir lite sent idag
Att vara utan glass en solig sommardag är inte lätt, vad är då inte bättre än en hälsosam jordgubbsglass helt utan socker och som ändå smakar fantastiskt gott
Ibland blir glassen alldeles extra god, all glass är god men ibland blir det något extra, just denna ananassorbet är en sådan glass, kanske beror det på att jag tokgillar ananas
En matbloggare som verkligen kan sin glass (och all annan matlagning) är Annika på Smaskens. nu. Och redan efter att ha provat endast ett recept, på drömlik (ok, dreamy låter bättre) mangoglass tror jag bestämt att hon dragit ner mig i glassträsket
Mintchokladglass. vegan, laktosfri och glutenfri. Mintglass med chokladbitar. Trots att snön yrde utanför fönstret kunde jag inte motstå att experimentera med ett nytt glassrecept
Det var väldigt längesedan jag publicerade ett glassrecept här på bloggen, och sanningen att säga har det inte tillverkats så mycket glass i det här huset det senaste halvåret
Flera olika glassrecept har avverkats och en del frustration har uppstått under veckan som gått. Den första glassen i min nya glassmaskin blev som en blandning mellan milkshake och soppa, den andra blev också för lös och alldeles för isig
Här hemma "tvingas" jag att göra glasspinnar var och varannan dag. Lillen ska promt ha glass varje dag - även om vi satt gränsen till en gång efter middagen
Som ni har märkt skriver jag inte lika ofta längre. Jag har inte haft så mycket lust att skriva den senaste tiden och har inte heller haft speciellt mycket tid över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.