Hallå!
Jag är en matglad paleo-entusiast som skapar egna recept samt delar andras. Följ mig om ni vill ha kontinuerlig inspiration och nyttiga recepttips!
/C
Igår utlovade jag två kulinariska höjdare. Den ena kommer utan omsvep här – en härligt krämig gratäng som gör vilken köttbit som helst rättvisa, men som också funkar alldeles ypperligt för den som hellre äter vegetariskt
Hacka kräftstjärtarna grovt och blanda med crème fraiche. Dela och kärna ur avokadorna. Skär ev bort lite av skalet i botten och ställ dem på tallrikar
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Min lördag har sett ut som säkert många andras. Jag har storhandlat, städat huset, tvättat mm. Några av barnen har spelat innebandy match och det fick jag ju inte heller missa
Foto. Louise Johansson/Taste by Louise. En gammal klassiker från 80- talet. Är det en rätt från 80-talet som jag verkligen diggar så är det avokado fylld med skagenröra
Idag står det tvättstuga på schemat, inget upphetsande alls men ett nödvändigt ont. Så raskt över till något mycket mer upphetsande, nämligen förrätten vi njöt av i lördags innan fläskfilén och kantarellsåsen gjorde sin entré
Vilken stressig vecka jag har haft. Förutom lite matlagning, en och en annan springtur och Eurovision song contest igår kväll har hela helgen gått åt till att skriva klart en hemtenta
En annan Halv åtta hos mig-favorit är denna. Honungsgratinerad och prosciuttolindad chèvreost som den öländska bloggaren Marika Kopp Axén aka Inredningsfrun stod för