) Dagens recept är hämtat från boken “Gör livet lättare med viktväktarna”. Med en riktigt god curry är detta gott, med en smaklös curry kan man lika gärna låta bli
Picka sötpotatisarna med gaffel och lägg på en plåt under baconen. BLOMKÅLSMOS. Stek färsen i en stor panna tillsammans med de hackade lökarna tills genomstekt
Fräs blomkålen i en stekpanna med olja. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Låt zucchini och purjolök fräsa medblomkålen i 5 minuter. Krydda laxen med salt och peppar och stek i en stekpanna med olja, 3 minuter per sida
Smaka av med salt och peppar. Blanda den rivna pepparroten med grädden. Stek blomkålen i olja i stekpanna på medelhög värme, den ska bli vackert brun och klar rakt igenom
På vissa sätt blev den till och med bättre än originalet, tro det eller ej. Den PASSAR alltså både som förrätt och huvudrätt vilket inte gäller, exempelvis, fiskpinnar med stuvad spenat, kalops med rödbetor eller räkcocktail
Smaka av med salt och peppar. Blanda den rivna pepparroten med grädden. Stek blomkålen i olja i stekpanna på medelhög värme, den ska bli vackert brun och klar rakt igenom
Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera gärna med en rejäl grönsallad. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. God kväll alla bloggläsare. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Bryn färsen i en stekpanna och pressa i vitlöken, krydda med salt och peppar. Servera med en sallad. Denna rätt måste ni göra så krämig och framförallt tar det inte lång tid
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.