Tomatsås basic Receptet är beräknat för 4 personer 3 st burkar hela tomater á 400g 5 st vitlöksklyftor 3 msk olivolja 1 tsk svartpeppar 1 tsk salt 1 näve färsk basilika Skiva vitlöksklyftorna tunt
Basic Country Bread. Första brödet jag bakade av surdeg var Franskt Lantbröd. Receptet på starter och själva brödet kommer från boken Tartine Bread, som är skriven av Chad Robertson
Pannacotta är en efterrätt som vi slukar ofta här hemma. På senare tid har jag börjat göra pannacottorna med antingen yoghurt eller gräddfil i utöver grädde
Grönsaksgratäng, liknande grekisk Briam. Massor av potatis, squash, lite purjo, tomater, paprika, salt, peppar, paprikapulver, rosmarin, olivolja att ringla över
Att sitta i hammocken i deras ingång och vänta på take away är fredagslyxigt, men med basic kitchen skills ett litet stash av kryddor hemma kan du göra god, indisk mat hemma 0ckså
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Världenslängstareceptrubrikcheck Ingredienslistan är också lång, men låt dig inte avskräckas. Det är mest en massa torkade kryddor och många har du säkert redan hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.