Skala och klyfta äpplena och lägg i en pajform. Smält smör och rör ner övriga ingredienser. Bred blandningen över äpplena och grädda i 175 grader i ca 30 minuter
bakblogg, gör eget julgodis, godis, inredningsblogg, jul, julgodis, knäck, knäck med blandade nötter, knäck som man skär upp, matblogg, systrarna m, systrarnam
Känns skönt att ha lite lediga dagar när man har småbarn, då jag ju jobbar i Göteborg kommer det att bli lite väl långa dagar i förskolan för dem, på så sätt får de iallafall en dags andhämtning hemma innan helgen
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet. Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.