När inte solen skiner varje dag får man ta till andra lösningar som piggar upp humöret, som en glutenfri rulltårta till exempel, den här är väldigt saftig och krämig
SmördegAv elva i Bröd. Smördeg kallas ofta för tusenbladsdeg, eftersom det bildas över tusen skikt genom den upprepade kavlingsprocessen, där degen viks i ett treslag varje gång
En av de lättaste efterrätterna som gå att göra men med ett imponerande resultat och allt går att förbereda i god tidTill 4 formar à 1 dl (formarna är ett måste)100gr smör 2 äggulor 1 ägg 0,5 dl socker ¨150 gr mörk choklad vi köper alltid fair trade då vet vi att man kan äta med gott samvete och all heder till Anton Berg som bara har fair trade
I dag så skulle jag bjuda min bror och hansfamilj på fika, och eftersom jag gjordebearnaisesås i går så hade jag äggvita kvarprecis 6 stycken som det ska vara i dennaljuvliga tårta och den är så lätt att göraSen så tycker jag att det är så bra att denär naturligt glutenfri, och den är sååååååågod den bara smälter i munnen, så har du inte gjort en budapestrull så måste du testadu kommer inte att ångra digDetta behöver du till denna sötnos
Ugn. 175º. Riv mandelmassan och blanda med äggen. Fördela smeten i en bakform med ett bakplåtspapper fastklämt med den löstagbara bottnen, som bör vara ca 22 cm i diameter