Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
Handla skulle jag också ha behövt göra, men bilen är fortfarande inte vinterskodd så jag tror jag väntar till efter lunch med att åka iväg till affären
Jag serverade med pressad potatis och gröna ärtor. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter
Lägg torsken i en ugnsfast form och häll över oljan och klicka på smöret. Vill du ha ännu lyxigare mos så bryner du smöret innan du blandar den med mjölken
Torskmedäggsås från LCHF för seniorer. Tack också för att ni hjälper mig att sprida mina recept på naturligt god mat till vänner och bekanta i sociala medier och i verkliga livet
Ta upp torskenmed hålslev och lägg den under folie så den håller sig varm. Fast med tanke på att det bara är jag som äter det så är det liksom lättare att göra någonting som alla äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.