Riv mandelmassan och blanda med smör och rivet apelsinskal. Dem är så smarriga och farligt goda. Lägg bitarna med snittytan uppåt på plåtar med bakplåtspapper
Formen kommer från Rice, matchade faktiskt med den ljusgröna pestofyllningen. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Smält smöret och tillsätt nästan all mjölk, spara lite att blanda ut saffranet med. Stöt saffranet i en mortel tillsammans med en sockerbit och rör i lite mjölk
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Krydda med lite sal, peppar och salvia, fördela vitlöksosten på hälften av skivorna. Krydda med salt, vitpeppar och vitlök mellan varven och lägg matfettet i klickar över potatisen
Dessa ska testas på helgens glöggmys med vänner och kollegor. Inför söndagens första advent har jag testat nytt recept på saffransbullar som jag hittade på suveräna bloggen Lindas bakskola
Håller ni med mig. Våren brukar innebära många härliga fester och sköna kvällar med vänner och familj, och idag tänkte jag tips om ett mingelvänligt tilltugg med räkor, vitlök och sting av chili
Att det skulle sammanfalla så väl att ställa fram klockan, med att ta fram utemöblerna. Det bjöds på en smarrig Hallon- och chokladtårta, som man helt enkelt förbereder innan, och den ska bara tas upp från frysen, när man sätter sig och äter varmrätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.