Ta ut kokossmeten ur frysen och häll på ungefär hälften av chokladsmeten. Rawfood,. Vänd på bitarna och häll på ytterliggare ett lager chokladsmet och ställ in i frysen igen
Inlägget RawChokladigaChokladrutor dök först upp på Roesen Empowerment. Superkolor – Raw godis. Igår blev jag klar med mina chokladrutor, preppade med lite extra protein efter dotterns önskemål
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Rawchoklad hallon cheesecake till fikat. Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Smarriga bollar som är betydligt nyttigare än vanliga chokladbollar. 250 g mandel. 2-3 msk mandelsmör eller jordnötssmör. 3-4 msk vatten. 250 g mandel. 2-3 msk mandelsmör eller jordnötssmör. 3-4 msk vatten
Du bör däremot inte byta ut enkel- och fleromättade fetter såsom raps- och olivolja emot kokosfett. Den hemgjorda chokladen som täcker dessa små nötbitar smälter i munnen tack vare kokosoljan som blir flytande vid väldigt låg temperatur
Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Rör ned kakao och vänd ihop chokladsmöret med ägg-grädden. Går även bra att smörja en pajform, gärna med löstagbar kant, och "bröa" med mandelmjöl, kokosflingor eller hackade nötter
Då jag smaksatt dom med bittermandel-essens så är de lite mer ett bakverk för vuxna. Dessa knapriga biscotties med både choklad och mandel gick hem hos maken, dock inte barnen
RawChoklad praliner med jordnötssmör. Helt veganska, utan vitt socker, glutenfria, mjölkfria och raw. Choklad praliner fyllda med hemmagjort jordnötssmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.