Fiskgratäng med basilika och soltorkad tomat samt mandelpotatispuré
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 gram alaska pollock
  • vatten
  • 1 st schalottenlök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk smör
  • 0,5 dl vitt vin
  • 2,5 dl matlagningsgrädde
  • 1 tsk salt
  • 0,5 krm nymalen svartpeppar
  • 3 st marinerade soltorkade tomater
  • 1 tsk fryst basilika
  • 125 gram färsk mozzarella
  • 5 minuter Lyft ur den och låt den rinna av. Lägg den
  • 225 grader
  • 10 minuter till
  • 4 portioner
  • 600 gram mandelpotatis
  • 40 gram smör
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.