Jag har av någon anledning fyllt frysen med block av vitfisk. Och det här blev faktiskt jättegott. Stek på pannan och salta (fisk ska saltas rikligt) och peppra
Iperioder är viriktigtduktiga på att äta fisk, då kan vi äta fisk ett par gånger i veckan. Skär mango, avokado och nästan hela biten gurka itärningar och lägg i en skål
Rör ihop yoghurt och mango chutney i en skål. 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt. 2 msk mango chutney. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 2 msk mango chutney
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraichetill,
Blanda crème fraiche med mango chutney och pressa ivitlöken. Tvätta citronen och riv. Blanda olja, soja, det rivnacitronskalet och svartpeppar och häll i en plastpåse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.