1. Skilj ut äggulorna, lägg dem i en rundbottnad stålbunke och låt dem få rumstemperatur. (plastbunke funkar inte så bra när du senare skall slå såsen i vattenbadet)
Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Men nu ville jag ändå fixa till en god sås och då googlade jag upp på kall bearnaisesås och vips, den var hur lätt som helst
Mycket grillning blir det nu när våren är här vilket ju är härligt och gott, häromdagen blev det grillning av rostbiff i skivor, mycket gott, till det blev det sötpotatis i ugnen och en mycket lättlagad och god bearnaisesås (eller snarare en dippsås kanske)
Det här är en lättlagad variant av redd grönsakssoppa eller ängamat som den också kallas. Den här lena och goda soppan brukar göras på sommarens första färska grönsaker, men jag gjorde en snabbare variant genom att använda frysta sommargrönsaker istället
Skala och finriv morötterna, hacka löken. Blanda ihop allting ordentligt till en sammanhållen färs. Forma biffar (blir på satsen ca 8-10 stycken) och genomstek knapriga på medelvärme i stekpanna med rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.