Underbar Morotskaka
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg 3 dl strösocker
  • 3 dl naturligt glutenfri mjölmix från Schär – Mix Patisserie.
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 tsk bakpulver
  • 1 1/2 tsk malen kanel
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 1/2 tsk malen ingefära
  • 1 nypa salt
  • 1 1/2 dl solrosolja
  • 4 1/2 dl rårivna morötter
  • 1,5 dl florsocker
  • 2 krm vaniljsocker
  • 3-4 msk Oatly havregrädde. Skulle kunna tänka mig att prova Rice Cream här om man inte tål ren havre.
  • 3 msk mjölkfritt margarin
  • lite rivet skal av en citron
  • lite pressad citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.