Revbensspjäll med juliga smaker
Lolos Matblogg
Lolos Matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 pers
  • 2 kg tjocka revbensspjäll
  • 2 gula lökar i klyftor
  • 1 dl vatten
  •  
  • Marinad
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 1 st urkärnad chilifrukt, t ex spansk peppar
  • 3 msk riven ingefära
  • 1 ½ dl ljus soja, japansk typ
  • 1 ½ dl juice från apelsin
  • 2 msk fransk senap
  • 5 msk svart vinbärsvinäger eller rödvinsvinäger
  • 2 dl mörk muscovadosocker
  • 5 st kryddpepparkorn
  • 6 st kryddnejlika
  • 1 tsk svartpeppar, krossad
  • 3 st stjärnanis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.