Allt var bra förutom mina blodfetter. Vi pratade om kosten och om allt möjligt annat som skulle kunna påverka värdena och gick igenom alla mina dåliga vanor
Det är ett av mina favorit pass, men tyvärr passar inte deras tider så bra med mina jobb tider, så det blir inte så ofta som jag kan gå på just dessa pass
Gör en riktigt smarrig fransk äppelpaj. Tarte tatin ska helst serveras när den är varm men inte alltför het, detta för att smakerna verkligen ska få en chans att utveckla sig
Jag förknippar fest och champagne - eller mousserande vin - med varandra. Vad är då festligare än en soppa till förrätt som faktiskt serveras med just det
Den här exklusiva, gröna ärtsoppan med champagne, är en av Tore Wretmans klassiker. Jag har gjort ett recept som är ett hopkok av några olika recept på nätet
Jag gjorde för första gången Crème Ninon. Har länge tänkt göra den, äntligen blev det av. Det är helt enkelt en lyxig variant av ärtsoppa och man blir glad bara av att titta, såväl som smaka på den
På tal om lamm så plockade jag fram lite bilder från hösten. Rekommenderar varmt det här receptet där jag använder lammbringa som är en väldigt prisvärd styckdetalj
Kladdkaka. Sätt ugnen på 160°. Smält smöret i en kastrull och låt det svalna. Smält chokladen i vattenbad. Rör samman de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig och sedan blandar man ihop de tillsammans
En enkel och god gratäng som passar till grillat. Squashgratäng2 squash1 stor purjolöksmör1 dl creme fracihe2 dl grädde2 dl riven, gärna lagrad ost1 tsk lökpulver eller örtsaltAnsa och strimla purjon