4 4 port ris 150 g ostronskivling 1 rödlök ca 500 g lövbiff 2 msk olja 1 vitlöksklyfta salt peppar 1/2 msk majsstärkelse 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 msk japansk soja 2 1/2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1/2 kruka körvel 3 tomater Lägg till i inköpslistan
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Pensla eller vänd dem i oljan och lägg dem med snittytan uppåt på en plåt. 8 lökar, gula och röda. 1Skala och dela lökarna på mitten. 1Avsluta med salt och svartpeppar
Rostad lök, går att köpa färdigt i de flesta matvarubutiker, men en gemensam nämnare för dem är att de oftast är ganska smaklösa och dessutom tillverkade med industriell palmolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.