Koka grädde, ketchup, tabasco, buljong & kryddor. Skiva kassler tunnt och lägg i ugnsform. 500 gram kassler fett bortskuret. 50 gram riven ost max 17%. Gratinera i 225g i ca 20 min & servera med kokt risoni & en god sallad. Smarrig kassler med risoni 11 propoints 4 portioner. 500 gram kassler fett bortskuret. 50 gram riven ost max 17%
Skiva kasslern och bryn skivorna i en stekpanna med lite smör. Ovanpå dem lägger du kasslerskivorna och sedan de brynta champinjonerna och broccolibuketterna
Salt & peppar. Idag blev det en riktig klassiker, kassler florentine. Tina spenaten & krama ur vätskan. Skär kasslern i skivor och lägg dem ovanpå spenaten
I Tyskland är kassler (eller kasseler) gjord på antingen urbenad fläskkotlett eller karré som saltas och varmröks medan fläskkotlettvarianten är den allenarådande i Sverige
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.