Filodeg

Filodeg

  • 13 Recept
Filodegpaket med kaneläpple

Filodegpaket med kaneläpple

Tina filodegen enligt anvisning på förpackningen. Dela varje filodegsark i två delar. 2 ark fryst filodeg
Filodegsrullar

Filodegsrullar

Ni önskade receptet på Fetaostfyllda filodegsrullar, här kommer det. - filodeg. filodeg.  . - fetaost. - hackad chili
Fyllda filodegsformar

Fyllda filodegsformar

Ett sätt att servera resterna på kan vara att fylla i små knyten eller formar av smördeg eller filodeg
Filodegsinbakad ädelost

Filodegsinbakad ädelost

Rulla in ett par bitar ädelost i filodeg. Kvällens snabblagade måltid. Barnen fick kroppkakor jag åt en sallad enligt följande
Filodegsrulle

Filodegsrulle

Han rullade ut ett ark filodeg (finns färsk i mataffären) som han fyllde med en supergod köttfärsröra

Filodegspaket med parmaskinka

2 ark filodeg (à ca 48x30 cm). 2 ark filodeg ( ca 48x30 cm). Ingredienser - 8 port. 2 msk olja. 1 pkt parmaskinka, 70 g
Filodegsrullar med västerbottenost och fikonmarmelad

Filodegsrullar med västerbottenost och fikonmarmelad

Riv västerbottenosten och lägg ett par msk på varje filodegsbit. 4 filodegsark150 gram lagrad västerbottenost4 msk fikonmarmelad2 msk smält smör. Skär ett dubbelt filodegsark i tre remsor, ca 10 cm breda. 4 filodegsark
Filodegsrullar

Filodegsrullar

Har aldrig innan använt mig av filodeg, men efter att ha tittat i Stinas matlåda för några veckor sedan beslutade jag mig för att handla hem en rulle med filodeg
Filodegsrullar med kräftfyllning

Filodegsrullar med kräftfyllning

Dela filodegsbladen på mitten. Grädda filodegsrullarna i mitten av ugnen, ca 10 minuter i 225 grader, tills de får fin färg. 7 blad filodeg
Filodegsrullar med fetaost

Filodegsrullar med fetaost

Idag med filodegsrullar med fetaost. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga för att få till dem som jag ville ha dem och till råga på allt så var filodeg nästan omöjligt att köpa här i Helsingfors
Fylld Filodeg

Fylld Filodeg

Dela varje filodegsblad i 3 delar på längden så varje bit blir ca 10 x 30 cm. 500 g filodeg. Tärna kasslern i 0,5 cm tärningar och stek i smör