Tvätta och skala apelsin och citron med potatisskalare. Koka upp skal, saft, creme fraiche, smulad buljongtärning, soja, russin och sambal oelek i en panna
Servera fiskbiffarna med de picklade grönsakerna, rotfruktsmoset, dillsåsen och de rostade fröna. Koka upp ättika, socker och vatten tillsammans med hyvlat citronskal
Blanda den avrunna pastan i såsen, rör om, tillsätt parmesanosten och krydda med salt & peppar. Red av med lite maizena, låt såsen koka upp under omrörning
För den som då tål och vill ha kolhydrater serverades det ris med en frasigt stekt kycklingbiff. Till detta serverade jag en crème fraiche sås blandat med äppel chutney med sting
Fräs på grönsakerna hastigt och servera tillsammans med vitvinssåsen och torsken. (Koka upp lättsaltat vatten med lite citronsaft, några sockerbitar och en klick smör eller olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.