Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
SKREI (TORSK) BLÅMUSSLOR, VARM ROMANSALLAD, UGNSBAKAD TOMAT OCH BRYNT MUSSELSMÖR. Lägg fiskbitarnai en smord ugnsfast form och stickin en digital termometer i en av bitarna
Hetta upp en tom kastrull och lägg i renset. Låt fräsa någon minut så det mesta av fukten försvinner. Häll på vattnet och låt koka vidare på hög värme till röran endast är fuktig
Vänd i skorpmjöl blandat med salt & peppar. salt & peppar. Vi blev tillfrågade om viville laga mat med råvaror från Lidl och göra ett recept till deras internamagasin
Skreifiskas endast mellan januari & april. Den här veckan bjuder jag på skreitorsk. Med smörstekt svartrot, knaprigtsidfläsk, råmarineradkålrabbi, puré på pumpa & blodapelsin, samt en vitvinsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.