Lussebullar ICA Buffé
Salsta mmm...
Salsta mmm...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 paket saffran
  • 2 dl socker
  • 2 msk rom eller vatten
  • 50 g jäst
  • 175 g rumsvarmt smör
  • 5 dl rumsvarm mjölk
  • 1/2 tsk salt
  • 800 g vetemjöl
  • 13 1/2 dl till
  • 1 sats
  • 1 dl russin
  • 1 ägg till pensling
  • Stöt ev saffranet i en mortel med 1 tsk av sockret (för
  • 1 sats). Lägg saffranet i rommen eller vattnet och rör om. Låt stå 30 minuter
  • Lägg bullarna på bakpappersklädda plåtar. Låt jäsa
  • under bakduk ca 30 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.