1 skopa
choklad kasein, 2 tsk kakao, 1 msk waldens farm chokladsyrap, 1 dl musli (jag hade finax glutenfria) 0,4 dl hirs gryn, 15 gram jordnötsmör (gärna crunchy) 1/4 dl äggvita, 1/4 dl valfri mjölk, 3 droppar pepparmintsolja. Mixa muslin lätt med en stav mixer. Blanda sedan ihop övriga ingredienser och plata ut degen i en bakplåtspapperklädd form. Ställ i kylen så länge.
Riktigt ruggigt väder i morse så det kändes inte mer än rätt att äta frukost till tända ljus. De flesta har väl märkt av chia-trenden som dragit över Sverige senaste tiden, men jag måste erkänna att jag inte varit ett fan av chiapudding hittills
Peanut Butter Proteinbitar. Jag har gjort nyttigare godis som är proteinrika och väldigt goda. Jag använde jordnötssmör och proteinpulver med smak av choklad, men du kan bra använda t
Jordnötssmör Proteinbitar. Små, goda bollar som innehåller goda fetter, är proteinrika och glutenfria. Sunwarrior protein är gjorda på ris och är således glutenfria och 100% växtbaserade
Alltså. ännu en måndag. Och en köttfri sådan, kanske. Jag tänkte starta min blogg-come back med att visa ett jättekul uppdrag jag fick för ett tag sedan, och dessutom bjuda på ett riktigt grymt recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.