Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Mixa allt till laxbiffarna i matberedare (med kniv) till färs. Snabbt och enkelt svänger du ihop dessa biffar för en god lunch med lite sting av chili och en fräsch smak från limen
Dessa laxbiffar är vansinnigt goda tillsammans med den kalla såsen med lite hetta i. Laxbiffar eller fiskbiffar i allmänhet är långt ifrån krångligt att göra, bara fisk och ett knäckt ägg är grunden
The post Laxbiffarmed dill och citron – Paleo och LCHF-vänliga appeared first on ceciliafolkesson. I går invigde jag min nya matberedare och gjorde laxbiffar
I veckan testade jag att laga en ny maträtt här hemma och det var laxbiffarmed lite asiatiska smaker som vi åt med klyftpotatis och en matyoghurt med limesaft i
Här står jag och steker laxbiffarmed koriander, lime och chili. En favoriträtt här hemma och om du gillar koriander lika mycket som jag så är detta ett måste (om du inte gillar koriander så kan man såklart krydda med annat)
Saftiga laxbiffar som serveras med en mumsig sojasås med lime. Har ni precis som mig barn som är något kräsna mot fisk så tycker jag absolut att ni ska testa dessa laxbiffar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.