Fördela färsen över och sen på med riven ost, skivade tomateroch skivad lök. Vi köpte först en kantarelltoast som vi delade på och sen köpte Lars en langos med skagenröra och jag en älgskavskebab med lingondressing
Och jämföra helt med en på en kedja går ju såklart inte med tanke på den även är mejerifri. bostongurkan är ju såklart kanske inte det bästa som Lchf pg av socker i, men det är så lite i så för mig är det ok ändå, men det bestämmer du själv om du tycker det är ok eller inte att äta annars så kan du ju skippa bostongurkanoch göra annan sås till
Stek köttfärsen för sig och blanda sedan i den tillsammans med övriga ingredienser, tillsätt buljongtärning och lite extra vatten, kryddor och låt det koka ihop
Fräs lök och svamp tillsammans med en klick smör i stekpannan. Korvstroganoff med kryddiga korvar. Snart är det ju helg igen också så det blir väl ut och leta nån go`mat igen
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskostmedsoltorkadetomater, rökt skinka ochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök ochparmesanostoch smarriga och varma cocktailtomater
Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskostoch mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
blandfärs4 st soltorkadetomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2. blandfärs4 st soltorkadetomater i olja50g fetaost½ gul lökSalt och svartpeppar2
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.