Serveras varma med gott pålägg på. 1)Börja med att blanda alla torra ingredienser. 3 dl havregryn. 2)Riv morötterna och blanda ner bland de andra ingredienserna
Dagens frukost blev nygräddade sconesmed ost och jordgubbsylt. Prova nästa gång ni gör scones. Solen skiner från en klarblå himmel men det blåser riktigt mycket så jag kan nog hålla mig inne, med gott samvete, som jag hade planerat
Skåra dem med en kniv så de är lättare att bryta isär när de är färdiggräddade. ½ dl linfrön. Forma till antingen två stora eller 4 mindre scones. Grädda i 10-12 min tills de fått en fin gyllenbrun färg servera nygräddade med ost och marmelad
Tillsätt mjölken och rör om med en sked tills det är klumpfritt och en jämn smet/deg. Jag lovade på Glutenfritt by Flink (facebooksidan min) tidigare idag ett recept på fjärilsscones
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.