Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage. Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Jag hade gjort en vit kladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat. Det blir lite skillnad när man har flera dagar extra och inte bara en helg
Kladdkaka är ju alltid rätt, och den här varianten blev så god att den känns alldeles extra rätt. Det jag tycker gör kakan så extra god är kombinationen av choklad, söt kolasås och salta jordnötter
Solen skiner och jag är på bästa fredagshumör. Och glöm inte att göra den mycket goda glasyren på crème fraîche och florsocker, den blir så himla fräsch till den söta kakan
Kladdkakan är en lågkolhydratsvariant och smakar mycket av choklad. Idag är det födelsedagsfirande, och även om det inte är jag som fyller år tycker jag att det passar sig att baka lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.